2 mai 2024
Cine face parte din noua conducere a PSD Dâmboviţa. “Ei fac zgomot, noi construim”

Cine face parte din noua conducere a PSD Dâmboviţa. “Ei fac zgomot, noi construim”

rovanaRovana Plumb-președinte, Corneliu Ștefan– președinte executiv, Titus Corlățean, Carmen Holban, Luciana Cristea, Constantin Ana, Luisa Bărboiu, Dorinel Soare, Constantin Dinu, Cătălin Rădulescu, Radu Popa, Gabriel Olteanu, Niculae Alecu, Marin Olaru, Ofelia Valentina Robescu, Ion Pavel, Ion Bătrânu, Luisa Greaca, Ion Miu, Georgeta Dincă, Laurențiu Neculaescu, Alexandru Oprea– vicepreședinți, aceasta este noua echipă de conducere a Organizației Județene a PSD Dâmbovița, aleasă în cadrul Conferinței Extraordinare de Alegeri ce a avut loc, ieri, 15 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgoviște.

„Mă bucur că am găsit la Dâmbovița o familie frumoasă, o familie unită, puternică, o Organizație care știe să se bată pentru ceea ce înseamnă Partidul Social Democrat și să se bată pentru cetățenii județului. Sunt convins că împreună putem face mult mai multe lucruri, sunt foarte multe lucruri făcute pe PNDL și pentru faptul că PNDL există cred că trebuie să mulțumim președintelui Liviu Dragnea, cel care a pornit acest program. Am venit aici și am văzut afară mașina de zgomot și din nou m-am întrebat: Cine sunt ei și cine suntem noi? Răspunsul este cât se poate de clar, ei fac zgomot, noi construim, guvernăm bine, guvernăm pentru această țară, guvernăm pentru milioane de români care în 2016 au acordat încrederea Partidului Social Democrat și arătăm cu fiecare zi care trece din această guvernare că nu înșelăm încrederea românilor. În fiecare zi punem în aplicare Programul de guvernare, un program care poartă semnătura președintelui partidului, Liviu Dragnea, program de guvernare care și-a propus în 2016 să aducă bunăstare românilor și lucrul acesta îl facem. Oricât zgomot ar face cineva, Partidul Social Democrat guvernează, duce guvernarea până la capăt și o face cu mare pricepere. Pe de altă parte, am venit astăzi aici pentru că mi-am dorit să fiu alături de o persoană foarte dragă mie, un om care de-a lungul timpului a arătat nu numai că este un om dedicat întru totul Partidului Social Democrat, dar a arătat de-a lungul carierei sale că este un om dedicat acestei țări. Pentru că a venit momentul să discutăm din  nou despre patriotism și despre ceea ce înseamnă să fi patriot, să fi demn, să reprezinți această țară cu demnitate oriunde te-ai duce, iar colega noastră, doamna Rovana Plumb, asta ne-a arătat în toți acești ani, că este un om care își iubește țara, este un om care se luptă pentru această țară și că este un om care niciodată nu a pregetat să muncească pentru această țară. Astfel de oameni avem noi în partid, cu astfel de oameni ne fălim și datorită unor astfel de oameni avem rezultatele pe care le avem. Urmează un an greu, un an cu bătălii grele, dar un an în care vom arăta încă o dată românilor că știm să ne batem pentru ei, că știm să ne batem pentru această țară și vom duce lucrul acesta la Parlamentul European cu o echipă extraordinară care va vorbi despre România ca țară demnă, ca țară care nu este de mâna a doua, o țară care nu trebuie să se rușineze în fața nimănui” (Mihai Fifor, fost ministru al Apărării).

„Acest eveniment nu este unul important doar pentru PSD, ci este important și pentru România, pentru că echipa de aici, Organizația Județeană Dâmbovița este o organizație puternică și va fi și mai puternică pentru că știu că se muncește, mai ales în ultima perioadă. Rovana mi-a spus să vorbesc astăzi despre oameni, este cel mai ușor lucru pentru că vorbind despre oameni vorbești din suflet, vorbești sincer și pentru că acest partid așa își menține unitatea, ținând legătura foarte strâns cu oamenii. Este imposibil altfel pentru că oriunde ai fi trebuie să-i asculți pe oameni și eu sunt convinsă că asta se întâmplă aici în Dâmbovița. Aș vorbi și despre un domeniu important, în care amândouă ne-am dorit să atingem rezultate, domeniul gestionării situațiilor de urgență. Și pentru că Rovana, ca ministru al Fondurilor Europene, a înțeles de deplin că a gestiona bine un astfel de domeniu înseamnă că vi foarte sincer și foarte aplicat în a satisface nevoile cetățenilor, am reușit împreună să aducem în acest domeniu 600 de milioane de euro. (…) Eu o știu pe Rovana ca omul care dacă identifică o ușă închisă, intră pe geam și sunt convinsă că la fel va fi alături de echipa de aici și sunt convinsă că în continuare pentru dâmbovițeni se vor întâmpla lucruri bune.(…) Eu am identificat la ea o combinație fericită de putere exterioară și bunătate sufletească, așa că îi urez ca și pe mai departe să aibă putere de „Plumb” și suflet de „Rovană” (Carmen Dan, ministru de Interne).

„Recunosc că pentru mine a fost astăzi o zi specială, o zi încărcată de emoții, pentru că alegerea în această poziție, ca și lider al Organizației PSD Dâmbovița, mă onorează și în același timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită, o familie solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea județului nostru, pentru dâmbovițeni. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri pentru că PSD este un partid deschis, pentru că PSD este alături și împreună cu oamenii. Tot astăzi ni s-au alăturat alți primari PNL, pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care într-adevăr dezvoltăm țara. Alături de noi sunt de astăzi primarul de la Ulmi, Tița Bogdan, primarul de la Lucieni Dobre Gheorghe, primarul de la Crângurile, Barbu Costin Ionuț, primarul de la Crevedia, Petre Florin și primarul de la Butimanu, Gabriel Dragnea. Partidul nostru se află în fața a 4 mari încercări electorale, două anul acesta, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale unde PSD trebuie să dea candidatul, și alte două anul viitor, alegerile locale și alegerile parlamentare. Doar împreună putem să facem lucruri mari pentru Dâmbovița, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru România. Doar un partid mare poate face lucruri mari pentru România. PSD este cel mai mare partid din România și PSD este cel care a făcut lucruri mari pentru România. PSD a dus România în NATO, PSD a dus România în Uniunea Europeană, PSD este cel mai pro-european partid din România. (…) Noi ne iubim țara și nu ne ferim să spunem că suntem patrioți. Trebuie să le spunem dâmbovițenilor, românilor, să voteze patrioți, oameni care să-i reprezinte cu cinste în Europa. Trebuie să le spunem dâmbovițenilor, românilor, că trebuie să voteze partidul care se bate să aducă bani europeni în România” (Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, președinte PSD Dâmbovița)

„Se spune că au fost alocate sume pentru investiții, dar nu prea se văd… Da, pentru că nu sunt promovate, nu sunt spectaculoase. Numai în Dâmbovița, Programul de Dezvoltare Locală, Compania de Investiții, fondurile europene, înseamnă 2,5 miliarde, adică peste 25 de mii de miliarde de lei vechi în acest județ. Și tot nu ajunge. Asta arată 30 de ani de zile a fost bătaie de joc și că nu s-a gândit nimeni că românii care trăiesc la sate și în orașele mici au și ei dreptul la dezvoltare, au și ei dreptul la civilizație. (…) Anul 2015, am fost condamnat în primă instanță pentru marele act de corupție că am cerut celor 7,4 milioane de români să vină la referendum să-l dea jos pe Băsescu. Mi-am dat demisia, am aflat ulterior că fusesem vândut la masa verde, ca să fiu cel care trebuie să fie vinovat pentru toate, am trecut peste asta… După care am aflat de pe Facebook că omul a fugit. Au venit mai mulți colegi și mi-au cerut să mă înscriu și să candidez împreună nu contra Rovanei la președinția partidului, interimar. Am făcut-o și am câștigat-o. Unul dintre colegi, unul care nu mai este printre noi, mi-a spus că se așteaptă ca în aceiași zi Rovana să fie pedepsită pentru că a candidat și a pierdut. Eu am luat-o de mână și am ieșit împreună în conferința de presă și am spus că vreau să fim împreună în continuare, unul lângă altul și așa suntem și astăzi. Ea a fost vândută în multe rânduri de oameni pe i-a ajutat, oameni care nu mai sunt printre noi în partid. Eu nu știu pe ce loc va decide Comitetul Executiv să fie Rovana la europarlamentare, dar eu o voi propune pentru primul loc. Și după europarlamentare o s-o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună și altceva pe doamna Rovana Plumb” (Liviu Dragnea, președinte PSD)

„Astăzi, PSD Dâmboviţa a demonstrat că este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară. Cei aproape 2.000 de membri de partid prezenţi la Conferinţa noastră de alegeri au arătat că suntem o forţă, că suntem uniţi şi pregătiţi să ne luptăm cu toate partidele care ne sunt potrivnice. Am arătat că vrem să ne ducem până la capăt programul de guvernare, că vrem binele României. Mulţumesc domnului Liviu Dragnea, preşedintele PSD, că a venit la Târgovişte pentru a ne susţine, pentru a credita noua echipă de conducere a PSD Dâmboviţa condusă de doamna ministru Rovana Plumb, pentru tot ceea ce face pentru ţară, pentru judeţul Dâmboviţa, pentru PSD. Mulţumesc membrilor social-democraţi din judeţ, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali şi celor judeţeni, pentru votul acordat, pentru faptul că m-au ales în funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa. Îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în puteri pentru a duce la îndeplinire mandatul primit, pentru a contribui din plin la întărirea organizaţiei noastre, la realizarea tuturor proiectelor de investiţii pe care le avem în curs de derulare, precum şi a celor care vor urma.Vom munci pentru cetăţenii acestui judeţ! Suntem o echipă puternică. Astăzi, am demonstrat-o cu prisosinţă” (Corneliu Ștefan, președinte executiv PSD Dâmbovița)

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial