26 aprilie 2024
Cele mai tari mașini de off-road fac show de zile mari, duminică, la Târgoviște!

Cele mai tari mașini de off-road fac show de zile mari, duminică, la Târgoviște!

trial-corbShow off-road urban care incheie cea de a sasea etapa a Campionatului National de Off-Road. Totul se intampla in Targoviste, la doar 2 minute de Parcul Chindia, langa benzinaria Mol de pe str. Mihai Bravu.

Te asteptam cu cele mai spectaculoase masini de off-road si cu cele mai bune echipaje din Romania. Vei vedea la clasa Standard masini care au multe in comun cu un 4×4 pe care il vezi pe strada, insa lucrurile incep sa se schimbe la clasa Open, unde practic masinile doar mai au cateva componente de serie. Cand vor intra pe traseu masinile de la Extrem, atunci vei asista la evolutiile unor prototipuri, produse special pentru a face fata celor mai dificile urcari si coborari – uneori par ca sfideaza legile fizicii.

Dupa evolutiile din concurs si pana la festivitatea de premiere, va concerta pentru tine trupa Bluemotors.

Daca ti-au placut masinile si vrei sa vezi cum este sa evoluezi pe traseul de Trial, atunci poti sa devii copilot pentru o tura. Savurand aceasta experienta vei da si o mana de ajutor fundatiei Make – a – Vish, donand o suma pentru ca aceasta sa isi duca mai departe misiunea.
(Misiunea fundatiei este de a indeplini dorintele copiilor care sufera de afectiuni medicale care le pun in pericol viata, pentru a imbogati astfel experienta umana cu speranta, putere si bucurie. Mai multe pe http://makeawish.org.ro/)

Accesul la eveniment este gratuit.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial