lun. sept. 16th, 2024

Cei mai reprezentativi karateka ai Clubului Sportiv Târgoviște se află în aceste zile într-un stagiu centralizat de pregătire la malul Mării, în stațiunea Costinești. Aceștia trag din greu pentru a ajunge la cea mai bună formă pentru a doua parte a sezonului competițional. Sportivii noștri, antrenați de Ionuț Munteanu, au parte de opt zile de cantonament în cadrul tradiționalei tabere de la Costinești.

Pe durata stagiului de pregătire de la malul Mării se pun accentul, în special, pe pregătirea tehnică (kumite), cât și pe latură fizică, unde disciplina și seriozitatea reprezintă elemente definitorii.

Pe lângă sportivii de la CS Târgoviște, în cantonamentul de la Costinești, au mai făcut deplasarea karateka de la Yama Sport Club Târgoviște, MSC Târgoviște – Buzău, CS Petrom Flacăra Moreni și Onmyodo Răzvad. Coordonatorii „Taberei de vară” sunt Ionuț Munteanu, Daniel Munteanu, Gheorghe Cozmolici și Octavian Pomârleanu.

Alexandru Vede, locul 11 la cea mai puternică competiție de karate WKF

Săptămâna trecută, Alexandru Vede a participat la Karate 1 Youth League, cea mai puternică întrecere de karate WKF, desfășurată la Porec, în Croația. La juniori, sportivul clubului nostru a terminat pe locul 11 la concursul de kumite, destinat categoriei -52 de kilograme.

O altă sportivă care a reprezentat CS Târgoviște la competiția din Croația a fost Maya Hârjan, care este pregătită în Anglia, de Vasile Munteanu.