20 aprilie 2024
Ce veste proastă au primit interlopii găeşteni acuzaţi de proxenetism, trafic de persoane, cămătărie şi spălare de bani!

Ce veste proastă au primit interlopii găeşteni acuzaţi de proxenetism, trafic de persoane, cămătărie şi spălare de bani!

interlopi-gaeS-au vrut în libertate, însă judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti le-au respins contestaţia. Interlopii găeşteni acuzaţi de proxenetism, trafic de persoane, cămătărie şi spălare de bani rămân după gratii, în arestul IPJ Dâmboviţa, după ce magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au menţinut soluţia colegilor de la Tribunalul Dâmboviţa, care i-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, Zaharia Alin Marian, Zaharia Eduard Marian, Zaharia Marian, Zaharia Tudor, Dumitru Ştefăniţă Dragoş şi Gărăgău George Cristian nu numai că vor rămâne în continuare în beciul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, dar vor fi obligaţi şi la plata a câte 200 de lei, cheltuieli judiciare.

Interlopii găeşteni sunt acuzaţi de procurorii DIICOT că, începând cu 2013, ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să practice prostituţia în România şi Cehia. De asemenea, doi dintre ei ar fi practicat şi cămătăria, anunţă Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial