9 mai 2024

Ce surprize vă pregătesc polițiștii dâmbovițeni pentru 1 iunie!

marsulindicatoarelorrutiere2COMUNICAT DE PRESĂ

Activităţi organizate de poliţişti pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului

În perioada 26 mai -11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor derula o serie de activităţi pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului-1iunie .

Astfel, poliţiştii de la rutieră, ordine publică şi structura de prevenire a criminalităţii vor merge în grădiniţe, şcoli şi licee pentru a le oferi copiilor sfaturi utile și recomandări pentru evitarea situațiilor neplăcute.

De asemenea, copiii vor fi implicaţi în activităţi educative sub forma unor concursuri la finalul căror vor fi premiaţi.

Exemple:

  • Pe 26 mai, la sediul Palatului Copiilor din Târgovişte, a avut loc jurizarea desenelor realizate de şcolarii înscrişi la concursul „ Desenăm, ne jucăm, circulaţie învăţăm”.
  • La data de 31 mai a.c., poliţiştii vor organiza întâlniri în cadrul Proiectului „Împreună putem schimba lumea”.
  • De 1 iunie, vor fi organizate concursuri pe teme de educaţie rutieră, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa îşi va deschide porţile pentru public, iar vizita la Muzeul Poliţiei Române  va fi gratuită pentru copii.
  • Pe 2 iunie a.c., poliţiştii de la rutieră vor organiza etapa judeţeană a concursului „ Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, iar pe 3 iunie a.c., şcolarii morenari vor fi beneficiarii unei activităţi circumscrisă Proiectului Dincolo de Aparenţe.
  • În ziua de 11 iunie 2016, „Trofeul Coresi” îşi va desemna câştigătorii.

 

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi!

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial