5 mai 2024

Ce surprize au avut poliţiştii după ce au oprit aceşti şoferi!

soferiCercetaţi pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgoviște au depistat un bărbat 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

De asemenea, alt bărbat de 45 de ani a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea, pe raza municipiului Târgoviște, un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

Totodată, un alt tânăr de 20 de ani este cercetat de polițiștii din Butimanu, după ce a fost surprins la volanul unui autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, acesta nefiind înmatriculat.

Din cercetări, a reieșit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un tânăr de 20 de ani.

Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial