17 mai 2024

Ce surpriză uriașă au avut polițiștii după ce au tras trei șoferi pe dreapta!

rutiInfracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii rutieri au depistat trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului, deşi nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat a fost depistat pe DN 1 A, în localitatea Crevedia, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile din Germania.

De asemenea, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Pucioasa, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Brănești.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, alți doi bărbați sunt cercetați după ce au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme ale căror autorizații provizorii de circulație erau expirate.

 

Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial