9 mai 2024

Ce surpriză au avut poliţiştii din Găeşti când au ajuns la Ulieşti! I-au pus cătuşele imediat!

aiorgaPoliţiştii dâmboviţeni au depistat două persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate

Poliţiştii găeşteni au depistat pe raza localităţii Ulieşti un bărbat de 58 de ani, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de către Judecătoria Găeşti la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de un an şi o lună, pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au depistat un alt bărbat de 61 de ani, faţă de care Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Cei în cauză au fost arestaţi şi încarceraţi în cadrul Penitenciarului Mărgineni.

Cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii din Moreni au oprit pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Târgovişte.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că valabilitatea autorizaţiei provizorii de circulaţie a autoturismului condus era expirată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat potrivit legii”.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani, din Cojasca, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţiştii târgovişteni conducând un autoturism pe DJ 711, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial