24 aprilie 2024

Ce soluţii s-au găsit pentru furnizarea apei în comunele Iedera şi Valea Lungă

apa1COMUNICAT DE PRESĂ

Precizări referitoare la situaţia existentă în comunele Iedera şi Valea Lungă, cu privire la furnizarea apei potabile:

  • luând în considerare reducerea constantă a debitelor de apă ale sursei, cauzată de secetă, fenomen natural pe care nu îl putem preveni şi nici stopa, şi faptul că forajele actuale nu fac faţă consumului înregistrat în comună, CATD a purtat discuţii cu domnul Simion Gheorghe, primar al localităţii Iedera, şi s-a hotarat ca deznisiparea unui foraj care se află în proprietatea Primariei Iedera să fie facută de către Compania de Apă în cel mai scurt timp;

  • Referitor la furnizarea apei potabile în comuna Valea Lungă, s-au purtat discuţii cu primarul comunei, domnul Negru Emil, şi s-a stabilit realizarea de către Compania de Apă a unui nou foraj, proces care este deja în derulare, CATD demarând deja procedura de achiziţie a firmei care se va ocupa cu executarea acestui foraj. Primaria va suporta din fondurile proprii execuţia unei noi conducte de aducţiune aferentă forajului nou. In prezent, programul de difuzare apă în Valea Lungă este urmatorul:

-între orele 06:00-08:00 şi 18:00-20:00 – se furnizează apă întregii comune;

-între orele 06:00-20:00 – se furnizează apă în satele: Gorgota, Stubeie-Tisa, Izvorul; Cricov, Valea Lui Dan şi Şerbaneasa. Furnizarea apei va fi oprită în satele: Ogrea şi Valea Mare.

-între orele 20:00-08:00 – se furnizează apă în satele: Gorgota, Stubeie-Tisa, Izvorul; Ogrea şi Valea Mare şi va fi oprită în satele: Cricov, Valea Lui Dan şi Şerbaneasa.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial