2 mai 2024
Ce s-a întâmplat după ce ar fi încălcat ordinul de protecţie obţinut de fosta iubită

Ce s-a întâmplat după ce ar fi încălcat ordinul de protecţie obţinut de fosta iubită

Un bărbat, de 43 de ani, din Ulmi, a dat de necaz după ce ar fi încălcat ordinul de protecţie pe care fosta lui iubită îl obţinuse împotriva sa.

Investigatorii spun că omul s-ar fi apropiat prea mult de femeie, pe o stradă din Târgovişte, iar aceasta a reclamat totul poliţiştilor.

Reținut pentru încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție

La data de 6 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat de 43 de ani, din Ulmi, a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

La data de 7 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acesta este bănuit că, la data de 6 aprilie a.c., nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Târgoviște și, în timp ce s-ar fi aflat pe stradă, pe raza municipiului Târgoviște, s-ar fi apropiat de o femeie de 37 de ani, fosta concubină a acestuia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial