26 aprilie 2024

Ce s-a aflat după accidentul cu autospeciala de poliţie, produs la Doiceşti. Cine era în escortă

poli4Impact violent joi după-amiază pe Drumul Național 71, la Doiceşti, între o mașină și o autospecială de poliție.

Un șofer, fost polițist și el, a fost rănit după ce autoturismul în care se afla a intrat în plin în autospeciala aflată în misiune.

Agenții susțin că aveau semnalele luminoase și acustice în funcțiune, dar celălalt șofer spune că nu i-a zărit la timp.

poli5Accidentul s-a produs în centrul localității Doicești. Echipajul de poliție din Pucioasa transporta un reținut de la centrul de arest către Parchet.

Sătenii au, însă, altă variantă.

poli3Localnic: „Cum se vede la fața locului, cam mașina de poliție e de vină. Se vede la cum e lovită. Avea sânge pe el, bietul șofer. A dat să intre aici. Omul stă aici, tot polițist și ăsta. E la pensie cel rănit.”

poli2Localnică: „În trafic, dacă nu se asigură, aia pățește. Mașina poliției și cu băiatul ăla, de acolo, l-am văzut când a coborât. Era lovit la cap și cred că dinții i-au căzut. Nu se asigură, asta e.”

poli1Din cauza rănilor suferite, șoferul autoturismului, un bărbat de 62 de ani, a avut nevoie de ajutor medical.

Șoferul rănit a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul Județean din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații. Între timp, la fața locului au sosit polițiștii criminaliști.

poli6Bărbatul rănit a rămas internat în spital, dar rănile nu îi pun viața în pericol, spun medicii. Polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

În autospeciala implicată în accidentul de la Doicești se afla un individ, de 20 de ani, reținut miercuri seară de polițiști.reti În urma impactului, a scăpat teafăr, dar accidentul nu l-a scăpat de cercetarea penală în care este implicat. Anchetatorii spun că, împreună cu un amic, tot de 20 de ani, a dat buzna în casa unui bărbat de 45 de ani din Vulcana-Pandele, pe care l-au amenințat cu moartea.

reti1Reporter: „De ce v-au reținut polițiștii? Ați intrat în locuință peste dânsul?”

Suspect: „Nu am intrat.”

Cel vizat de amenințări a reușit să fugă din calea atacatorilor și a alertat poliția. Suspecții au fost reținuți pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințări.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial