3 mai 2024

Ce plan urgent au primarii de la Pucioasa şi Fieni!

cainig„De câteva săptămâni, dacă nu luni, împreună cu primarul de la Fieni şi cu colegii noştri din zona de nord, am tot avut întâlniri şi ne-am consultat cum să rezolvăm problema câinilor. Astăzi am două soluţii, una mai viabilă decât cealaltă…

Avem un ONG din Fieni cu care purtăm nişte discuţii şi care va veni cu un program de măsuri pe care vom vedea dacă îl vom accepta, dar am găsit şi o firmă din Prahova cu care am purtat tratative câteva zile, urmează să ne vedem din nou şi mai mult ca sigur că ne vom înţelege şi din punct de vedere financiar şi mai mult ca sigur că le vom concesiona acest serviciu de gestionare a animalelor fără stăpân.

Deci dacă lucrurile vor merge în regulă şi prima variantă va pica, cea cu ONG-ul de la Fieni, de la 1 februarie, vom începe strângerea câinilor fără stăpân. Firma are un adăpost la Bordeşti… Este o problemă foarte mare la nivelul oraşului Pucioasa, firma respectă legislaţia în vigoare, m-am interesat la DSV şi lucrează şi la Titu, au lucrat bine, oamenii îşi pot recupera animalele, din păcate de la adăpostul de acolo…

De aceea vreau să anunţ cetăţenii oraşului Pucioasa că lucrurile vor fi tratate foarte serios şi nimeni nu va mai avea voie să-şi lase câinele pe stradă.Vom începe şi o acţiune de promovare a sterilizării animalelor, a câinilor care nu sunt de rasă, pentru că acest lucru trebuie obligatoriu făcut în paralel cu strângerea câinilor.

Cred că într-o jumătate de an Pucioasa va fi liberă de acest coşmar care deveniseră câinii fără stăpân. Câinii fără stăpân reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale noastre”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial