18 mai 2024

Ce plan și-au făcut polițiștii pentru Zilele Cetății Târgoviște

zile-cetWeekend în siguranță

În perioada 08-10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, acționează astfel încât pe parcursul manifestărilor cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului și Zilele Cetății Târgoviște să nu fie înregistrate evenimente negative.

Polițiștii acționează pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, precum şi pentru asigurarea unei reacţii ferme şi a unei intervenţii rapide la solicitările cetăţenilor.

În atenţia poliţiştilor vor fi şi localităţile unde sunt organizate festivități sau târguri tradiţionale de toamnă.

Pentru a preveni implicarea în evenimente negative, polițiștii le recomandă cetățenilor să fie responsabili și preventivi, să nu consume băuturi alcoolice în exces și să evite discuțiile cu persoanele străine.

Totodată, respectați ordinea și liniștea publică sau regulile impuse de organizator în cazul în care participați la o activitate publică.

Aveți grijă de bunurile dumneavoastră și supravegheați-le în permanență!

Respectați regulile de circulație și nu uitați de politețea în trafic.

Nu încurajați actele de cerșetorie prin ajutorarea celor care apelează la mila dumneavoastră!

Având în vedere că zonele cu aflux de persoane constituie un mediu favorabil comiterii unor fapte de natură contravenţională sau penală, polițiștii le recomandă tuturor participanţilor la festivităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial