28 aprilie 2024
Ce parcări modernizează Primăria Târgovişte

Ce parcări modernizează Primăria Târgovişte

tgv„Având în vedere că a venit primăvara, începem investiţiile pe bugetul propriu în cartierele municipiului Târgoviște. Acum se lucrează în spatele blocurilor de la intersecţia străzilor I.E. Florescu cu Aviator Negel, unde avem de reabilitat o parcare, care de foarte mult timp a fost lăsată într-un stadiu de degradare, practic era inutilizabilă.

Sunt peste 2.000 de metri pătraţi care urmează să fie asfaltaţi, avem nouă stâlpi de iluminat public, vor fi făcute lucrări de preluare a apelor pluviale, vor fi ridicate la cotă căminele. De asemenea spaţiul verde urmează să fie refăcut. La momentul la care vom finaliza aceste investiţii va arăta cu totul altfel această zonă.

După ce vom finaliza zona de întreţinere a drumurilor vom merge și vom asfalta parcarea din microraionul V. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede și vremea să ne permită acest lucru. Aici lucrează SC Municipal Construct și societatea care urmează să facă întreţinerea pe drumuri. Valoarea lucrărilor este undeva la 700.000-800.000 lei”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial