28 aprilie 2024
Ce mită crezi că au refuzat doi poliţişti, la Şotânga? UN AUDI A6!

Ce mită crezi că au refuzat doi poliţişti, la Şotânga? UN AUDI A6!

“La data de 01.04.2012, doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgovişte au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa cu privire la faptul că în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Şotânga, judeţul Dâmboviţa, au oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Spania, condus de cetăţeanul M.V..

Bărbatul nu poseda permis de conducere, motiv pentru care a insistat pe lângă agenţii de poliţie să nu-i întocmească dosar penal, oferindu-le succesiv bani şi bunuri (telefon mobil şi chiar un autoturism marca Audi A6).

M.V. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 255 Cod penal, rap. la art. 7 ind. 2 din Legea nr. 78/2000, împotriva sa fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

La instrumentarea acestui caz, s-a beneficiat de sprijinul permanent al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa”, se arată în comunicatul remis de Biroul DGA.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial