23 aprilie 2024

Ce misiuni au avut pompierii de la ISU Dâmboviţa în ultimele zile!

ghir1BULETIN INFORMATIV – 29.05.2017

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

în perioada 22 – 28 mai 2017.

În perioada 22 – 28 mai 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere), 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţa persoanelor, 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (salvare animale), 1 acţiune de evacuare a apei din gospodăriile populaţiei şi 2 misiuni pirotehnice.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 157 cazuri medicale.

* * *

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 9 controale pe linia prevenirii incendiilor şi3 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 30 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

De asemenea, în săptămâna menţionată, în cadrul programului „Şcoala Altfel”, peste 1000 de elevi şi copii din unităţile de învăţământ dâmboviţene au vizitat subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I“ Dâmbovița.

În data de 24 mai a.c., I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa a desfăşurat un exerciţiu de testare a “Planului de Urgență Externă al S.N.G.N. ROMGAZ S.A. MEDIAŞ – Sucursala de Înmagazinare Subterană a Gazelor Naturale Ploieşti – Secţia înmagazinare Sud – Formaţia Bilciureşti, în cazul producerii unui accident major’’.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial