3 mai 2024
Ce greșeală uriașă a făcut acest tânăr din Târgoviște înainte să dea proba pentru obținerea permisului de conducere!

Ce greșeală uriașă a făcut acest tânăr din Târgoviște înainte să dea proba pentru obținerea permisului de conducere!

vsot1Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost depistaţi în timp ce conduceau  vehicule neînmatriculate sau fără a deţine permis de conducere

În perioada 01-02 august a.c., poliţiştii au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, în timp ce conduceau vehicule neînmatriculate sau a căror autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.

Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat.

Totodată, poliţiştii de la Postul de Poliţie Doiceşti au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, din Târgovişte.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere.

De asemenea, potrivit declaraţiei verbale, acesta urma să susţină proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Cel în cauză este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial