5 mai 2024

Ce au descoperit poliţiştii în maşina de lux urmărită cu focuri de armă!

fugu2Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, marți seară, în județul Argeș.

fugu1Un bărbat de 30 de ani, fără permis, a fugit de poliție, iar cursa lui nebună s-a încheiat în Dâmbovița, unde a provocat un accident de circulație.

fugu3Individul era însoțit de un amic și de o tânără și toți au fost duși la audieri.

impu3Urmărirea demnă de un scenariu de film a început în Piteşti. Un echipaj de poliţie care bănuia că bărbatul aflat la volanul maşinii de lux nu are permis de conducere i-a făcut semn să oprească. Individul în vârstă de 30 de ani nu s-a conformat, însă, aşa că agenţii au dat alarma.

impu5La intrare pe Autostrada București-Pitești, un alt echipaj de la rutieră a încercat să îl oprească, dar fugarul şi-a continuat cursa. Şi a lovit uşor doua autoturisme.

Pentru imobilizarea autoturismului, poliţiştii din Argeş au tras mai multe focuri de armă asupra autoturismului”, a transmis Florin Popa, purtătorul de cuvât IPJ Argeș.

Totuşi, bărbatul, însoţit de un amic şi de o tânără, şi-a văzut de drum.

impu2La un moment dat, în localitatea Bratești din Dâmboviţa a făcut accident. Atât şoferul cât şi pasagerul au fugit pe câmp, însă au fost prinşi de mascaţi şi duşi la audieri.

impuTot am aşteptat că se băgă la loc, nu s-a băgat, eu am încercat să reduc viteza, să mă dau pe dreapta. A derapat şi a intrat direct în mine, frontal. Au fugit pe câmp. impu4Eu eram cu cumnata mea. I s-a făcut rău”, povestește șoferul.

impu1Două maşini implicate, ambele în afara părţii carosabile. O victimă preluată de SAJ”, a transmis Constantin Cornea, detașamentul de pompieri Târgoviște.

impu10Bărbatul care a mers cu maşina zeci de kilometri fără să țină cont că agenţii sunt de urmele lui are mai multe dosare penale pentru conducere fără permis. impu9În plus, atât el, cât şi individul de 37 de ani care îl însoţea sunt bănuiţi că ar fi dat mai multe spargeri la locuinţe din judeţul Argeş.

impu8De altfel, marți seară, poliţiştii au descoperit asupra suspecţilor 1700 de euro, 200 de franci elveţieni, 100 de dolari şi câteva sute de lei.

impu6Anchetatorii au deschis acum alte dosare penale, pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial