joi. sept. 19th, 2024

“Întâmpinăm din nou Zilele Cetății cu entuziasm și energie și facem din acest eveniment sărbătoarea comunităţii.

🫶 Este vorba de bucuria de a fi cu toții laolaltă, mici și mari, prieteni, vecini de cartier, târgovişteni. Am încercat să pregătim un program care să acopere toate „exigențele”, pentru toate vârstele, pentru pasionații de sport și cei care îndrăgesc cartea, pentru căutătorii de obiecte tradiționale și vechi meșteșuguri, pentru cei care vor să se distreze la concerte.

🔖 Vom avea evenimentele care au devenit piloni ai Zilelor Cetății: Salonul editorial, Târgul de anticariat, Târgul meșterilor populari. La Grădina Zoologică, vor fi tururi organizate pentru copii, iar la Cinematograful „Independența” vom avea câte un film în fiecare zi, cu intrare liberă pentru cei mici.

🏆 Sportul este la înălțime: Campionatul de fotbal între cartiere, Turneul de tenis și, pentru seniori, concursuri de rummy, table și tenis de masă.

🎤 Și concertele: Provincialii, Carla’s Dreams, Lora, Trooper, Maria Buză și Taraful George Pătrașcu, Cornelia și Lupu Rednic, trupe locale și, din îndepărtata Australia, FAYDEE.

📍 Vor fi 3 zile încărcate și sper să ne simțim, ca și în alte dăți, extraordinar. Bucuroși, deschiși oaspeților care vor veni aici și mândri că trăim într-un oraș atât frumos”, a transmis Cristian Stan, primarul oraşului Târgovişte.