18 mai 2024

Ce a păţit un şofer bucureştean după ce l-au tras pe dreapta poliţiştii din Moreni!

mortgs5Patru bărbaţi, cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

În ziua de 11 martie a.c., poliţiştii Formaţiunii Rutiere Moreni au oprit în trafic pentru control un auto condus de un bărbat de 49 de ani din Bucureşti.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest şi deplasarea la spital în vederea recoltării de mostre biologice, însă conducătorul auto a refuzat.

Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Un târgoviştean este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier întrucât au fost depistaţi în timp ce conduceau vehicule cu numere provizorii de circulaţie expirate sau fără a avea permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial