26 aprilie 2024
Caz sfâşietor la Costeşti Vale: Un băiat de numai 10 ani, BOLNAV DE LEUCEMIE ACUTĂ, a rămas fără bani de mâncare şi tratament…

Caz sfâşietor la Costeşti Vale: Un băiat de numai 10 ani, BOLNAV DE LEUCEMIE ACUTĂ, a rămas fără bani de mâncare şi tratament…

Salvati-mi copilul de la moarte! Este strigatul de disperare al unei mame din Costeti Vale al carei baiat, in varsta de numai 10 ani, sufera de leucemie.

Familia este saraca lipita pamantului si nu-si permite sa plateasca nici macar transportul pana la clinica din Capitala, unde copilul ar trebui sa se trateze periodic.

“Vino, Doamne, in casa mea ca furtuna este grea… si mamica mea nu are ce-mi da…”, se ruga Gabriel Lupu.

Doar rugaciunile i-au mai ramas acestui copil care de ani buni se lupta cu o boala crunta.

Gabriel este cel mai mare dintre cei cinci copii ai familiei Lupu. Tatal munceste cu ziua in constructii. Acasa vine rar, doar ca sa mai aduca de-ale gurii. Intre timp, mama si bunica se straduiesc din rasputeri sa-i creasca pe cei mici.

“N-am avut nici mancare ce sa le dau sa manace, n-am nici paine in punga, ce sa le dau sa manance? Si eu trebuie sa merg la control cu el si din cauza asta sunt disperata ca nu m-am dus cu el ca sa-i fac analize”, ne-a povestit mama baiatului.

Gabriel ar trebui ca, de cel putin doua ori pe an, sa se interneze la o clinica din Capitala unde are tratamentul asigurat. Numai ca familia lui e atat de saraca incat nu-si permite nici macar banii de trasport pana acolo.

“Nu are hrana, nu are mancare, nu are cu ce porni la spital. Are niste papuci mari de-ai mei de poarta in picioare. Si uitati-va, sunt amarata, n-am lumina, n-am put, vai de capul meu…”, se plangea Elena Lupu, bunica baiatului.

Baiatul a fost ultima data la control in luna februarie. Ar fi trebuit sa ajunga din doua in doua luni, insa mama si tatal sau n-au bani nici macar de paine…

Vecinii cunosc si ei drama copilului si i-au intins o mana de ajutor ori de cate ori au putut.

Familia lui Gabriel s-ar bucura de orice ajutor din partea celor cu suflet mare.

CONT LA ING RO60 INGB 0000 9999 0172 8759 deschis la ING Bank pe numele LUPU GABRIEL

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial