19 aprilie 2024
Cauţi un job? “Mai informat, mai multe şanse!”

Cauţi un job? “Mai informat, mai multe şanse!”

Informare Cauti un job? Cauta ANOFM!

In prezent ANOFM deruleaza campania de informare” Mai informat, mai multe sanse !” in cadrul proiectului FII INFORMAT!, in scopul cresterii vizibilitatii institutiei prin promovarea serviciilor oferinte clientilor, potentialilor clienti.

In vederea unei informari cat mai corecte si actualizate, ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presa, postat pe site-ul institutiei si trimis reprezentantilor mass media, locurile de munca vacante declarate de angajatori.

Din data de 22 10.2013 va intra in vigoare noua prevedere introdusa prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, potrivit careia, angajatorii au obligaţia informarii agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii, http://www.semm.ro/LMV/home.seam sau reteua de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia, EURES Romania, http://eures.anofm.ro/

Informatii suplimentare despre modalitatea de a cauta un loc de munca in tara si in strainatate pot fi accesate din pliantul Cauti un job? Cauta ANOFM! http://fii-informat.ro/sites/fii-informat.ro/files/cauti-un-job-anofm_0.pdf

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial