29 martie 2024

Câtă durere în sufletul acestei mame! Copilașii ei sunt în pericol de moarte!

opa4O clipă de neatenţie din partea mamei era să-i coste viaţa pe doi copii din Dâmboviţa. Fraţii, unul de 1 an şi 3 luni, celălalt de 3 ani, au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au opărit cu ciorbă de pe foc, în timp ce se jucau pe lângă aragaz.

opa1În momentul în care s-a petrecut incidentul, tatăl copiilor era plecat la muncă, iar cei mici erau în casă cu mama lor şi două surori mai mari, de 5 şi 6 ani. Femeia făcea de mâncare, când, la un moment dat, i-a auzit pe băieţi plângând.

Vecinii şi apropiaţii familiei povestesc că părinţii au grijă de cei patru copii.

opa2Iniţial, cei doi băieţi răniţi au fost duşi la spitalul din Găeşti, însă medicii de acolo au decis să fie trasferati de urgenţă la un spital de specialitate din Bucureşti.

Dr. Ruxandra Chealfă, manager SAJ Dâmboviţa: “Am preluat de la Spitalul Găeşti doi copii, de un an şi 3 luni, respectiv 3 ani, cu arsuri pe o suprafaţă de 30 la sută, stabili hemodinamic, arsuri provenite în urmă unui accident casnic.”

opaAsistenţii sociali au deschis o anchetă şi vor să verifice dacă copiii au fost neglijaţi în familie. De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

opa3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial