17 septembrie 2021
CÂTĂ DURERE! Alexandra, tânăra împuşcată de poliţist A URCAT LA CER! Părinţii fac un gest extraordinar – ÎI DONEAZĂ ORGANELE celor aflaţi în suferinţă! VIDEO

CÂTĂ DURERE! Alexandra, tânăra împuşcată de poliţist A URCAT LA CER! Părinţii fac un gest extraordinar – ÎI DONEAZĂ ORGANELE celor aflaţi în suferinţă! VIDEO

Tanara impuscata de iubitul ei va trai de astazi inainte prin altii. Salveaza cel putin doua vieti, pentru ca, intr-un gest emotionant, parintii ei au fost de acord cu donarea de organe.

Rinichii si ficatul tinerei au fost prelevate si vor fi transplantate, foarte probabil tot in clinici din Capitala.

Tanara fusese gasita inca in viata, dar in stare critica, langa politistul care dupa ce a tras in ea, s-a sinucis.

La 31 de ani politistul Marius Carstea locuia cu parintii. Aveau o relatie foarte apropiata, iar subofiterul primea inca ajutor de la ei. Mai ales de la mama, plecata sa munceasca in Italia. Ii iubea si ii respecta si de aceea il macina faptul ca nu sunt de acord cu relatia pe care o are cu Alexandra.

Timp de cateva luni cei doi tineri au locuit impreuna, insa Alexandra a fost alungata cand mama lui Marius s-a intors in tara. Femeia nu a acceptat faptul ca tanara l-ar fi despartit pe politist de fosta sotie.

Duminica dimineata cei doi au avut o discutie in masina politistului, in urma careia el si-a impuscat iubita, dupa care s-a sinucis.

Tanara a fost adusa la spital in stare critica si a fost vegheata in permanenta pe parintii ei, care s-au rugat pentru o minune. Zadarnic insa, pentru ca luni medicii s-au declarat invinsi.

Familia Parsa a mai pierdut un copil in 2010. Fratele Alexandrei, fotbalist, a fost rapus de o boala necrutatoare, la 23 de ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial