25 septembrie 2021
CÂT DE TARE! Senatorul Ţuţuianu a dat politica pe starea civilă!

CÂT DE TARE! Senatorul Ţuţuianu a dat politica pe starea civilă!

• Au fost oficiate 14 căsătorii de 24 de ore

• Cel mai lung sărut a durat mai bine de 15 minute

• DJ Jungle a « dinamitat » atmosfera în Centrul Cultural din localitate

În ziua de Dragobete, Centrul Cultural Aninoasa a găzduit petrecerea « Dragobetele sărută fetele ». Peste 150 de tineri din întreaga comună, dar şi invitaţi din alte localităţi au dansat pe ritmurile impuse de binecunoscutul DJ Jungle, de tânărul rapper Boby din Săteni şi de interpreţii de muzică populară Ileana Pavelescu şi Constantin Maricescu ( nimeni altul decât primarul Aninoasei !).

Un inspirat moment de pantomimă a fost prezentat de un grup pe tineri artişti din localitate, grup condus de cel recomandat de Constantin Maricescu ca fiind « primarul tinerilor », Vlăduţ Niculae. Sponsor al întâlnirii şi invitat de onoare, senatorul Adrian Ţuţuianu a oficiat, alături de primarul Constantin Maricescu ( amândoi în calitate de « subofiţeri de stare civilă ») 14 căsătorii de 24 de ore. Cei ce s-au prins în această joacă au răspuns provocării prezentatorilor Cristina Ilie şi Victor Mihalache de a realiza un sincron la concursul « Cel mai lung sărut ». Şi a durat mai bine de 15 minute acest sărut-record.

Au fost oferite multe premii, iar atmosfera a fost una de neuitat. Pe 3 martie este rândul femeilor din Aninoasa să petreacă la cea de-a IV-a ediţie a « Balului Mărţişorului », tot la Centrul Cultural şi tot la iniţiativa inimosului primar Constantin Maricescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial