2 mai 2024
“Case cu căldură” – Familii din Crevedia, Târgovişte şi Văcăreşti vor primi lemne pentru foc

“Case cu căldură” – Familii din Crevedia, Târgovişte şi Văcăreşti vor primi lemne pentru foc

Comunicat Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița  

Crucea Roșie Română alături de  Ministerul Energiei și Asociația Energia Inteligentă implementează proiectul “Case cu căldură”  prin care sute de familii din București, Ilfov, Dâmbovița și Giurgiu vor primi iarna aceasta lemne pentru foc.  

În data de 20.12.2023 la nivelul județului Dâmbovița a debutat în comuna Crevedia acest proiect, care își propune să vină în sprijinul unor familii aflate în dificultate, prin distribuirea de lemne de foc necesare încălzirii locuințelor. În continure se va proceda la achizitionarea de lemne de foc și distrubuirea lor către familii vulnerabile (bătrâni, familii monoparentale, persoane cu handicap, etc) din comuna Văcărești și municipiul Târgoviște (1 m ster/familie). 

În același timp, prin proiectul menționat ne dorim să evidențiem nevoia de încălzire în timpul iernii a peste 70% dintre localităţile din România, care nu sunt racordate la reţeaua de distribuţie de gaze.  

Crucea Roșie Română este partener în acest proiect, organizației noastre revenindu-i misiunea de a identifica persoanele vulnerabile și de a se asigura că acestea beneficiază de ajutorul de încălzire. 

 

Biroul de presă al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial