27 aprilie 2024
Carabinierii din Republica Moldova se antrenează la Centrul de la Ochiuri

Carabinierii din Republica Moldova se antrenează la Centrul de la Ochiuri

Deschiderea Proiectului “Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”

Jandarmeria Română, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional Bratislava, va implementa în perioada iulie 2013 – septembrie 2014 proiectul “Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”, finanţat prin bugetul de asistenţă oficială pentru dezvoltare al României – 2013.

Scopul acestui proiect îl constituie dezvoltarea capacităţii globale a Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova de executare a misiunilor de securitate din competenţă, prin întărirea profesionalismului personalului şi transferându-i acestuia cunoştinţele şi deprinderile necesare, în conformitate cu standardele europene în materie.

În data de 9 iulie 2013 va avea loc conferinţa de deschidere a proiectului, prilej cu care vor fi prezentate principalele rezultate urmărite prin implementarea activităţilor.

Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri (jud. Dâmboviţa), începând cu ora 11.00.

Informaţii suplimentare: dl. Raul Vasilache, lider de proiect, tel. 0214096117, tel/fax 0213198040, e-mail: phare.jr@mai.gov.ro.

Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial