29 martie 2024
Caporalul Lică Paul Ştefăniţă s-a stins din viaţă la numai 43 de ani. “Sincere condoleanțe familiei camaradului nostru!”

Caporalul Lică Paul Ştefăniţă s-a stins din viaţă la numai 43 de ani. “Sincere condoleanțe familiei camaradului nostru!”

“Drum lin printre stele, Paulică!

Suntem alături de familia îndoliată a caporalului clasa a III-a Ștefăniță Paul Lică din cadrul Depozitului 147 Mixt, plecat dintre noi pe 3 octombrie 2022, la numai 43 de ani.

Născut la data de 27 august 1979 în localitatea I. L. Caragiale, cel ce a fost și va rămâne în amintirea colegilor săi drept Paulică a participat activ la viața comunității din Dărmănești, comuna dâmbovițeană unde a locuit împreună cu soția Elena și cu fiica Bianca – Ștefania.

Militarul își desfășura activitatea în Ministerul Apărării Naționale din anul 2003. Și-a consolidat în permanență carieră militară prin cursuri de specialitate. În același timp, și-a urmat vocația absolvind cursurile de asistent veterinar la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Sincere condoleanțe familiei camaradului nostru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmit oficialii Bazei 2 Logistică Valahia,

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial