28 aprilie 2024
Când oamenii contează. Plutonierul adjutant Ionuț Timofte, desemnat “Jandarmul de onoare al unității”

Când oamenii contează. Plutonierul adjutant Ionuț Timofte, desemnat “Jandarmul de onoare al unității”

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmul de onoare al unității

Plutonierul adjutant Ionuț Timofte a fost desemnat “Jandarmul de onoare al unității”.
Titlul i-a fost acordat într-un cadru oficial de către colonel Matei Viorel, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care i-a înmânat jandarmului montan certificatul și Insigna onorifică pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.
Subofițerul s-a evidenţiat prin modul în care și-a executat misiunile în cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind bine pregătit profesional, serios, cu inițiativă şi adaptabilitate la situaţii noi.
În anul 2021, acesta s-a implicat direct în activități specifice pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2, atât în perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă.
Militarul a participat la numeroase competiţii sportive (semimaratoane și maratoane pe asfalt, maratoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile, reprezentând cu mândrie, atât Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, cât și Jandarmeria Română.
Disticția onorifică a fost acordată cu ocazia aniversării Zilei Jandarmeriei Române, instituție care pe data de 3 aprilie a.c. a împlinit 172 de ani de existență.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial