2 mai 2024
Campanie de informare în autogările din Târgovişte!

Campanie de informare în autogările din Târgovişte!

Campania de informare „Votează legal „ continuă! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!

Poliţiştii dâmboviţeni, împreună cu reprezentanţi ai Instituţiei prefectului, I.S.U Dâmboviţa şi I.J.J Dâmboviţa au avut o prezenţă activă în stradă, continuând activitatea de informare a cetăţenilor în cadrul campaniei „ Votează legal!”.

Activitatea a avut loc în autogările şi zonele aglomerate din municipiul Târgovişte unde, cu această ocazie, au fost împărţite peste 500 pliante ale campaniei atât cetăţenilor cât şi transportatorilor auto de persoane.

Cetăţenii au fost informaţi cu privire la faptele ce constituie

contravenţii şi infracţiuni în baza Legii 3/2000 republicată , privind organizarea şi desfăşurarea Referendumului.

Mesajul campaniei de informare şi prevenire a fost transmis unui număr mare de cetăţeni prezenţi la orele dimineţii în mijloacele de transport în comun, prin intermediul operatorilor de transport care şi-au arătat disponibilitatea, mai multe afişe fiind postate de către aceştia în microbuze sau autobuze.

Campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale va continua până la data de 29 iulie 2012, cetăţenii fiind informaţi că, pentru a sesiza o faptă de încălcare a prevederilor legislaţiei electorale, pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112.

Centrul Judeţean de Comunicare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial