2 mai 2024
Camera de Comerț Dâmbovița, reprezentată la Conferința Națională ”Tineri Lideri pentru Agricultură”

Camera de Comerț Dâmbovița, reprezentată la Conferința Națională ”Tineri Lideri pentru Agricultură”

Albert Gagionea – Consilier Juridic în cadrul Camera de Comerț Dâmbovița, a participat la 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ „𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐋𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆”, organizată de Clubul Fermierilor Români.

Temele conferinței s-au axat pe două subiecte principale și anume:🔰Problemele economice ale sectorului agricol;🔰Soluțiile digitale pentru dezvoltarea acestuia.

Printre invitații din cadrul evenimentului s-au enumerat 𝐈𝐨𝐧-𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥 𝐂𝐈𝐎𝐋𝐀𝐂𝐔 – 𝑷𝒓𝒆𝒔̦𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒎𝒆𝒓𝒂 𝑫𝒆𝒑𝒖𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓, 𝐓𝐡𝐢𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐃𝐄 𝐋’𝐄𝐒𝐂𝐀𝐈𝐋𝐋𝐄 – 𝑷𝒓𝒆𝒔̦𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒂𝒍 𝑶𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒂𝒕̧𝒊𝒆𝒊 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆 𝒂 𝑷𝒓𝒐𝒑𝒓𝒊𝒆𝒕𝒂𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝑻𝒆𝒓𝒆𝒏 (𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏 𝑳𝒂𝒏𝒅𝒐𝒘𝒏𝒆𝒓𝒔’ 𝑶𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 – 𝑬𝑳𝑶), 𝑩𝒓𝒖𝒙𝒆𝒍𝒍𝒆𝒔,𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐈𝐎𝐋𝐀𝐂𝐔 – 𝑫𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓 𝑬𝒙𝒆𝒄𝒖𝒕𝒊𝒗 𝑪𝒍𝒖𝒃𝒖𝒍 𝑭𝒆𝒓𝒎𝒊𝒆𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑹𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊, 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐍𝐄𝐆𝐑𝐄𝐒𝐂𝐔 – 𝑴𝒆𝒎𝒃𝒓𝒖 𝒂𝒍 𝑷𝒂𝒓𝒍𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏.

În cadrul conferinței s-au punctat aspecte principale din 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 ”𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐋𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆”, care pregătește tinerii fermieri pentru a prelua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate, dar și pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administrației publice din România și de la Bruxelles.

Dialogul și cunoașterea realității reprezintă de astfel o șansă în plus pentru dezvoltarea fermierilor români prin accesul la finanțare și piețe de desfacere, dar și prin utilizarea tehnologiilor digitale în agricultură.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial