27 aprilie 2024

Ca-n Las Fierbinţi! Penelistul Preda îi laudă pe pesedişti de nu-ţi vine să crezi!

cezar-preda„Este un mare avantaj pentru judeţ că dă ministrul Apărării. Eu cred că domnul Ţuţuianu nu poate să-şi rateze şansa. Eu, în locul domniei sale nu mi-aş rata-o, aş scoate din această gaură neagră şi Moreni, şi Dragomireşti, şi Mija. Dacă nu le scoate dânsul acum, cine s-o mai facă, interpelările noastre?!

Eu chiar îmi doresc să facă acest lucru… Am avut o discuţie cu domnul Ţuţuianu acum ceva timp despre Casa Armatei. Armata ne-a spus ca prim răspuns că nu dă această Casă şi m-am dus la Ţuţuianu, i-am spus şi mi-a raspuns că se duce şi el la Minister pentru că trebuie să fie o greşeală… Acum vedem dacă este sau nu o greşeală, pentru că acum este ministru, este în pixul lui această problem.

Trebuie să vă spun o chestiune, faptul că a plecat la Autoritatea de Supraveghere Financiară colegul nostru Leonardo Badea este o pierdere pentru judeţ. Ţineţi minte ceea ce vă spun…

Pentru el este un câştig mare, un câştig profesional, dar pentru judeţ este o pierdere. Leonardo Badea era foarte bun la Comisia de Buget-Finanţe, foarte bun, foarte aplicat, ţinea cont de toată lumea, de toţi primarii, indiferent că erau de la PNL, de la PSD, nu ţinea cont.

Eu, dar şi senatorul Iancu Caracota, am avut o relaţie foarte corectă cu Leonardo Badea, era un bun specialist. Păi acum ne-am trezit iar cu ăla din Galaţi, Ştefan Viorel – deputat PSD Galaţi, ăla care a plecat, care când aude de Dâmboviţa parcă vorbeşti de New York, el are treabă cu navele lui de pe Dunăre, cu alte lucruri”, a declarat deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial