27 aprilie 2024
Ca-n filme. Doi soți s-au apărat singuri de un individ periculos care a dat buzna în casa lor şi voia să-i tâlhărească

Ca-n filme. Doi soți s-au apărat singuri de un individ periculos care a dat buzna în casa lor şi voia să-i tâlhărească

soti6Doi soţi din Costeştii din Vale, județul Dambovița, au înfruntat cu mult curaj o situație care putea degenera oricând într-un atac violent. Bărbatul a reușit să facă față unui individ condamnat în trecut pentru crimă, care încerca să-i tâlhărească.

soti3Soții Gheorghița și Ion Vlad s-au trezit pur și simplu cu un individ necunoscut, înarmat cu un baston, care a dat buzna peste ei în casă și voia să îi tâlhărească. Numai că proprietarul casei și-a păstrat cumpătul, i-a smuls bastonul și l-a împins afară din curte.

Polițiștii l-au identificat ulterior și au aflat că este un fost pușcăriaș, condamnat în trecut pentru crimă.

soti5Cei doi soți, de 64 și 68 de ani, s-au retras în casa părintească dintr-o comună de lângă Titu. Se uitau la televizor și se înserase când, la un moment dat, un necunoscut a dat buzna peste ei.

soti4”A intrat aici, a închis ușa, eu eram în dormitor, soția lângă mine. Văzusem meciul. Mi-a spus soția, cine e, ce caută?! Am sărit din pat. Era cu bâta în mână. I-am imobilizat bâta, l-am luat în brațe și l-am aruncat afară. El împingea, era agresiv, împingea în mine ca să intre”, povestit Ion Vlad, proprietarul casei.

Femeia s-a arătat și ea îngrozită de clipele trăite.

soti”Am trecut prin niște emoții groaznice, am văzut un bărbat cu un baston de cauciuc în mână și l-am întrebat cine este, ce dorește. I-am spus soțului, vino repede că e cineva pe care nu îl cunosc. Soțul a încercat să îl dea afară și se opunea, a fost recidivist, a făcut închisoare pentru crimă”, a declarat și femeia.

soti1Într-o gospodărie învecinată, mai multe camere de supraveghere au surprins momentele în care individul trecea pe acolo.

Așa au aflat că este vorba despre un consătean care lucrează ca paznic, în București.

soti2Marius Buga, Pro TV: “Polițiștii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu și l-au citat pe individ pentru audieri.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial