5 mai 2024
Butufei din Titu a fost arestat preventiv! Riscă până la 12 ani de închisoare după ce a batjocorit o adolescentă

Butufei din Titu a fost arestat preventiv! Riscă până la 12 ani de închisoare după ce a batjocorit o adolescentă

buttuUn caz revoltător este anchetat de poliţiştii din Titu. După ce o adolescentă de 16 ani a fost violată, atât mama victimei, cât şi mătuşa şi bunica ei au sfătuit-o să păstreze secretul.

butt2Acum, sunt şi ele cercetate pentru favorizarea infractorului. Cel care ar fi agresat-o pe fata este un individ de 30 de ani, zis Butufei, care a ademenit-o la el în casă, sub pretextul că îi va da 50 de lei dacă îi face curăţenie. Bărbatul mai este cercetat într-un dosar, pentru viol şi pornografie infantilă.

butt1Individul a fost reţinut de poliţişti pentru viol şi influenţarea declaraţiilor. Fata le-a povestit despre suferinţa prin care a trecut mamei, bunicii şi mătuşii sale, însă toate trei au sfătuit-o să uite prin ce a trecut.

Bunica povesteşte că a ştiut şi ea de viol, dar nu a spus nimic de teamă că individul ar putea să se răzbune pe familia lor.

butt4Bunica adolescentei: ”Am găsit-o, plângea, am întrebat-o de ce plânge. Mi-a spus că a luat-o Butufei să spele vasele, că îi dă 50 de lei, ea s-a dus şi acolo a bătut-o şi a violat-o.
buttPărinţii adolescentei sunt despărţiţi, iar tatăl a aflat ultimul întreaga poveste. Revoltat, a decis să dea totul în vileag la poliţie.

Rudele adolescentei sunt uluite şi nu înţeleg de ce fata a fost sfătuită chiar de apropiaţi să nu îl reclame pe suspect poliţiştilor. Ancheta a durat câteva luni.

Agent Adelina Torcică, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ”Prin exercitarea unor acte de violenţă, bărbatul ar fi obligat o adolescentă, de 16 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el. De asemenea, cele trei femei ar fi influenţat victimă în vederea favorizării bănuitului.

Suspectul a fost arestat preventiv şi riscă până la 12 ani de închisoare. Cele trei femei care au tăinuit totul sunt cercetate sub control judiciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial