19 aprilie 2024
Business de succes! Class Park închiriază spațiu comercial, într-o zonă atractivă!

Business de succes! Class Park închiriază spațiu comercial, într-o zonă atractivă!

O afacere de succes are nevoie de ingrediente de succes! De la idee, produs și spațiu de comercializare.

Și dacă tot a venit vorba de spațiul ideal unei afaceri prospere, vă dăm un pont – Class Park Residence, cel mai mare complex rezidențial din Târgoviște, închiriază un spațiu comercial cu un vad excelent!

𝐒𝐏𝐀Ț𝐈𝐔L 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐑𝐂𝐈𝐀𝐋 de închiriat se află în municipiul Târgoviște, chiar la intrarea în 𝑪𝒍𝒂𝒔𝒔 𝑷𝒂𝒓𝒌🍀, este o clădire NOUĂ, abia finalizată în 2022🏢 și dispune de o vitrină generoasă.

👉Spațiul este ideal pentru: Cafenea☕️, Magazin, Coafor💇‍♀️, Pizzerie, Spațiu de Expoziție, Stomatologie🦷, Cabinet Medical, Notariat, After School sau orice altă idee pe care o ai și vrei să devină un business de succes.

📌Locație: 𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔𝐋 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐑𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐂𝐋𝐀𝐒𝐒 𝐏𝐀𝐑𝐊, situat în vecinătatea Kaufland 3 și a LIDL, fix la intrarea în Class Park Residence. Spațiile de închiriat se află la parter, în clădire nouă, P+2, la intrarea în ansamblul rezidențial Class Park și la 150 mp de noul Kaufland.

Sunt disponibile 6️⃣ 𝐒𝐏𝐀Ț𝐈𝐈 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐑𝐂𝐈𝐀𝐋𝐄, de diferite suprafețe, adaptate fiecărui business: 🏠1 spațiu de 83,5 mp; 🏠4 spații de cate 49,65 mp; 🏠1 spațiu de 39,2 mp.

Vă oferim o serie de facilitați importante: ✅Intrarea cu marfă pe o altă direcție a spațiului; ✅ Toate utilitățile necesare; ✅ Amplasat într-o zonă cu văd bun, lângă noul Kaufland 3 Târgoviște; ✅Transport public local, până în fața complexului; ✅Eficient energetic.

Vino să vezi cum afacerea ta poate prospera📶 alături de noi!

🌐Detalii: https://classpark.ro Telefon: 𝟎𝟕𝟓𝟔𝟏𝟔𝟗𝟗𝟕𝟗

📲📩contact@classpark.ro #classpark #classparktargoviste #spatiucomercial #inchirierespatiu

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial