20 aprilie 2024
Bucurie și oameni uniți, la Ziua comunei Răzvad!

Bucurie și oameni uniți, la Ziua comunei Răzvad!

Atmosferă incendiară, seara trecută, în Răzvad, unde Alex Velea și alți artiști de renume au făcut un spectacol extraordinar, cu prilejul zilei comunei.

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad și echipa sa au organizat numeroase evenimente pentru a marca așa cum se cuvine ziua comunei.

Interpreți de muzică ușoară și populară, tombolă cu premii surpriză, activități sportive și educative, au fost ingredientele unei zile de succes.

”Vreau să le urez tuturor locuitorilor comunei noastre să fie sănătoși, să rămână la fel de uniți, să ne bucurăm împreună de investițiile realizate, dar și de cele ce vor urma. La mulți ani, Răzvad!”, a transmis primarul Emanuel Spătaru.

”Un alt cadou facut pentru Razvad, cu ocazia zilei comunei, îl face echipa de fotbal Strajerii Razvad U 19 (juniori), castigand campionatul judetean!!! Urmeaza un meci cu Speed Academy Pitesti, miercuri, ora 12.00, la Razvad!!! Felicitari baietilor pentru efortul depus!!! Mult succes pe mai departe”, a mai spus primarul.

”Răzvedenii au fost și vor fi întotdeauna mândri de locul în care trăiesc și își cresc copiii. Au și de ce! De la an la an, comuna este din ce în ce mai frumoasă, o adevărată comună europeană, iar acest lucru se datorează hărniciei locuitorilor săi.La Mulți Ani, Răzvad! La Mulți Ani tuturor răzvedenilor!”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prezent la Răzvad.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial