lun. oct. 7th, 2024

Bătrânețe, haine grele. Un bărbat în vârstă de 75 de ani a dat de necaz după ce ar fi furat zeci de litri de motorină, dar și bateria unui utilaj.

S-a întâmplat într-o parcare din comuna Bucșani.

Cel păgubit a reclamat totul la poliție, iar în urma cercetărilor ar fi fost idenitifcat cel bănuit de comiterea faptei.

Bunurile ar fi fost recuperate, iar cel vizat a fost dus la audieri.

Un bărbat de 75 de ani, cercetat de polițiști pentru furt

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Prahova, cu privire la faptul că dintr-un utilaj, parcat în localitatea Bucșani, i-a fost sustras combustibilul și o baterie de persoane necunoscute.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 3 octombrie a.c., polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 75 de ani, din Bucșani. Acesta a predat persoanei vătămate cei 40 de litri de combustibil sustrași, precum și bateria.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a subliniat IPJ Dâmbovița.