28 martie 2024

Bucşani – I-a furat lemnele din faţa porţii!

www.mariusbuga.ro_images_lemnel1Bănuitul de furtul unor lemne, identificat de polițiști

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bucșani au fost sesizaţi de un bărbat de 52 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras material lemnos.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr de 29 de ani, din Nucet, care în noaptea de 12/13 decembrie a.c. ar fi sustras materialul lemnos depozitat în fața locuinței persoanei vătămate.

Pe numele bănuitului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

www.mariusbuga.ro_images_puscaaCercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Un bărbat de 62 de ani, din Târgoviște, este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor privind regimul armelor şi muniţiilor, după ce a fost depistat în timp ce deţinea la domiciliu o armă neletală supusă autorizării, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată.

Totodată, față de cel în cauză s-a dispus măsura anulării dreptului de port și folosire a armelor neletale supuse autorizării, iar arma descoperită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

www.mariusbuga.ro_images_margineni1Trei bărbați care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate, depistaţi de poliţişti

Poliţiştii de la Secția nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au depistat doi tineri de 27 și 28 de ani, ambii din localitate, pe numele cărora Curtea de Apel Ploiești a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Cei în cauză au fost condamnaţi la executarea a 3 ani, respectiv 4 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, un bărbat de 45 de ani, din Morteni, condamnat la executarea unei pedespe privative de libertate pentru o perioadă de un an și 4 luni pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost depistat de poliţiştii găeşteni.

Cei în cauză au fost încarceraţi în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial