27 februarie 2024
Black Friday Regata: 27-29 Noiembrie | Weekendul cu cele mai mari reduceri din an

Black Friday Regata: 27-29 Noiembrie | Weekendul cu cele mai mari reduceri din an

BF_targoviste-newsIncepe numaratoarea inversa a reducerilor, iar cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania se alatura fenomenului Black Friday. Anul acesta Regata a pregatit si o surpriza. Clientii din orice colt al Romaniei vor beneficia de reduceri la un click distanta. Regata da anul acesta startul reducerilor de Black Friday in ultima saptamana din noiembrie.

Regata va desfasura anul acesta Black Friday in perioada 27-29 noiembrie simultan in cadrul magazinelor sale din Targoviste si in cadrul magazinul online www.regata.ro.
Magazinul online www.regata.ro si cele 3 magazine fizice ale companiei din Targoviste, Dambovita ti-au pregatit reduceri fenomenale la zeci de produse din categoriile: constructii, gresie si faianta, amenajari interioare, sanitare si termice.
Black Friday a ajuns la cea de-a zecea editie in Romania si interesul pentru acest eveniment de cumparaturi este in crestere de la an la an. Editia din acest an va fi una diferita pentru ca pandemia si-a pus amprenta asupra modului nostru de viata. Regata vine in sprijinul clientilor sai oferind aceleasi preturi si reduceri ca in magazinele fizice si in cadrul magazinului online. Astfel, retailerul ofera sansa tuturor sa comande online, iar produsele sa le fie livrate acasa, simplu si rapid.
Cele mai mari reduceri din an pe care compania le pregateste clientilor sai se desfasoara anul acesta sub egida “Vino in magazine sau comanda online”, astfel ca toti clientii vor beneficia de aceleasi preturi si in magazine si in cadrul e-shop-ului Regata.
Regata, cel mai mare importator de gresie și faianță din România a deschis propriul magazin online www.regata.ro pentru a veni mai aproape de clienții săi. Peste 5.000 de produse din categoriile: gresie și faianță, materiale de construcții, amenajări interioare, sanitare, instalații, termice și grădină sunt disponibile în cadrul magazinului online.
Compania Regata are în portofoliu mii de produse din diverse categorii cum ar fi: ceramică, materiale de construcții, amenajări interioare, instalații termice și sanitare. Formată dintr-o echipa tânară, dinamică, cu profesioniști prezenți în fiecare județ al țării, REGATA deține peste 40.000 de metri patrați de depozite deservite de o amplă flotă de autocamioane.

Ca sa fii primul care afla super reducerile pe care REGATA ti le pregateste pentru Black Friday 2020, acceseaza https://www.regata.ro/black-friday si aboneaza-te la newsletter.

Creeaza-ti cont in magazinul online si adauga produsele favorite in cos. Stocurile pentru weekendul cu cele mai mari reduceri din an vor fi limitate.
Spor la cumparaturi!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial