27 aprilie 2024
Belelele se ţin scai de tânărul care a provocat accidentul din Doiceşti

Belelele se ţin scai de tânărul care a provocat accidentul din Doiceşti

Belelele se ţin scai de tânărul care a provocat accidentul din Doiceşti.

Poliţiştii au stabilit că individul nu avea permis de conducere, iar plăcuţele autoturismului pe care îl conducea erau retrase din circulaţie.

“Pe strada Constantin Brâncoveanu, din Doicești, un tânăr, de 18 ani, din localitate, ar fi condus un autoturism care avea plăcuțele cu număr de înmatriculare retrase din circulație, iar la intersecția cu strada Bărbătești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul, de 18 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate a reieșit și faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către proprietar, un bărbat de 20 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și încredințarea unui autoturism pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) din art. 335 din Codul Penal”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial