24 mai 2024
Baumix renovează o şcoală din Târgovişte

Baumix renovează o şcoală din Târgovişte

De ajutor pentru tine și ai tăi!

Baumix renovează un centru social din Buzău și o școală din Târgoviște

Campania demarată de Baumix, „De ajutor pentru tine și ai tăi!”, se desfăşoară în 27 de oraşe din ţară

București, 22 aprilie: Baumix, producător 100% românesc de materiale de construcții, va renova, cu sprijinul voluntarilor din comunitatea locală, Centrul social “Baba Ana” din Buzău și Școala Gherghești din Târgoviște, în cadrul campaniei „De ajutor pentru tine și ai tăi!”

“Compania Baumix a pornit din dorinţa de a ajuta familiile să aibă o viaţă mai frumoasă, mai fericită. În 2013, Baumix trece într-o nouă etapă: ajutăm familiile, pentru ca împreună să dăm înapoi comunităţilor în care trăim. Fiecare dintre noi, așa cum ne preocupăm de locuința proprie, trebuie să fim responsabili și pentru mediul în care trăiesc ceilalți membri ai societăţii. Prin această inițiativă, dorim să demonstrăm cât de puternică este puterea exemplului pozitiv în dezvoltarea unor comunități armonioase.”, declară Claudia Russu, Director Marketing Baumix.

Instituțiile din Buzău și Târgoviște fac parte dintre cele 27 de spaţii selectate la nivel național pentru participarea în campanie, ele urmând să beneficieze de renovare din partea Baumix, atât prin intermediul furnizării materialelor de construcții necesare, cât și al cooptării de voluntari care să realizeze aceaste lucrări.

Campania „De ajutor pentru tine și ai tăi!” își propune să încurajeze comunitățile locale să se implice direct în renovarea unor instituții de învățământ, centre de plasament, cantine și spitale cu probleme, din toate zonele țării. Astfel, în perioada 17 aprilie – 17 iunie 2013, în cadrul magazinelor Dedeman, cumpărătorii produsului PRIMUS Macrogranular vor beneficia de o reducere de 4 lei, din care 1 leu va merge într-un fond de donații destinat renovării celor 27 de clădiri selectate. Campania include o importantă componentă de voluntariat, întrucât orice consumator se poate înscrie pentru a participa activ la renovarea oricărei clădiri alese.

Renovarea va începe după momentul încheierii campaniei (17 iunie 2013) și vizează în această primă etapă modernizarea grupurilor sanitare, ulterior, în funcție de implicarea comunității, lucrările urmând să se extindă.

În cadrul renovării vor fi utilizate produse Baumix din gama PRIMUS și din gama profesionistă PRIMUS OPTIMUS. Renovarea va pune accent atât pe funcționalitate, cât și pe design și, mai ales, pe asigurarea sănătății, prin utilizarea unor produse care permit pereților să respire și împiedică formarea bacteriilor și a igrasiei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial