vin. sept. 20th, 2024

Bătut și abandonat în fața cimitirului din Răcari.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit în stare gravă de un localnic.

Omul a sunat la 112 și a anunțat că în vecinătatea porții sale se află un om agresat.

Ulterior, anchetatorii au aflat identitatea acestuia, dar și ce se întâmplase cu el.

Bănuți ca ar fi agresat un bărbat, identificați de polițiști și cercetați pentru infracțiunea de tâlhărie calificată

La data de 13 august a.c., în jurul orei 06:43, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, la poarta imobilului acestuia, se află un bărbat care prezintă urme de violență.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 august a.c., un bărbat de 44 de ani, din Borumlaca, ar fi fost agresat fizic de către persoane a căror identitate nu o cunoaște. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, în urma continuării cercetărilor, sub coordonarea unui procuror de la a Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind două persoane de sex masculin de 27 și 14 ani, din Bâldana.

Aceștia sunt bănuiți că, în dimineața zilei de 13 august, în timp ce se aflau în fața cimitirului din orașul Răcari, ar fi agresat fizic și cu obiecte contondente victima și ar fi deposedat-o de 20 de lei precum și de articolele vestimentare.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 27 de ani, din Bâldana, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, 22 august, bănuitul a fost prezentat magistraților, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat IPJ Dâmbovița.