vin. oct. 18th, 2024

Un bărbat de 46 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bâta de un individ din Pietroşiţa.

Incidentul a avut loc în satul Glod din comuna Moroeni.

“Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, un bărbat de 50 de ani, din Pietroșița, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, bărbatul, în timp ce s-ar fi aflat în satul Glod, ar fi lovit cu un obiect contondent (bâtă) un bărbat de 46 de ani, din Lunca, provocându-i leziuni ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Pe parcursul acestei zilei, 22 mai, persoana respectivă va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.