28 aprilie 2024
Bătaie între 4 tineri, într-o benzinărie din Tărtăşeşti

Bătaie între 4 tineri, într-o benzinărie din Tărtăşeşti

Bătaie între 4 tineri, într-o benzinărie din Tărtăşeşti.

Doi dintre cei implicaţi în scandal au fost reţinuţi de poliţişti.

Investigatorii spun că între cei 4 ar fi izbucnit o ceartă, iar de aici până la o ploaie de lovituri nu a mai fost decât un pas.

Cei vizaţi, de 18 şi 21 de ani, au fost duşi la secţie, iar ulterior în centrul de reţinere al IPJ.

Reținuți 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 18 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de doi tineri de 18 și 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 10 spre 11 martie a.c., în timp ce s-at fi aflat pe raza comunei Tărtășești, în incinta unei stații de alimentare cu carburant, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat fizic alți doi tineri.

De asemenea, cei doi ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În plus, tânărul de 18 ani, ar fi condus un autoturism pe raza comunei Tărtășești, deși nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astăzi, 19 martie, cei în cauză urmează să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial