9 mai 2024
VIDEO! Bărbat de 27 de ani din Dâmboviţa, salvat în ultima clipă de la sinucidere. Ce s-a întâmplat cu locuinţa şi părinţii săi

VIDEO! Bărbat de 27 de ani din Dâmboviţa, salvat în ultima clipă de la sinucidere. Ce s-a întâmplat cu locuinţa şi părinţii săi

61872656Problemele si dezamagirile l-au impins pe marginea prapastiei pe un tanar de 27 de ani, din Dambovita, care a fost salvat in ultima clipa de la moarte.

Barbatul a cedat dupa ce casa i-a fost distrusa de un incendiu si a vrut sa isi puna capat zilelor. Vecinii l-au gasit insa la timp si au anuntat imediat ambulanta.

Tanarul de 27 de ani locuieste singur, in localitatea Crangurile, dupa ce parintii lui s-au despartit. La scurt timp dupa divortul alor sai, casa i-a fost distrusa de flacari. Necazurile, spune el, l-au impins spre un gest extrem.

Victima: “Mi s-a luat din cauza la saracie, nu ma mai intelege nimeni.”

Reporter:Aveti necazuri?

Victima:Da, mi-a luat foc casa, nu prea mai pot asa, am o camaruta foarte mica, mi-e greu si mie.”

Din fericire, cativa vecini l-au vazut si au sunat la 112, iar un echipaj medical a ajuns repede la fata locului.

Doctor, Elena Olaru, medic specialist Unitatea Primiri Urgente Spitalul Gaesti: “Un baiat, de 27 de ani, cu o plaga taiata. Noi l-am suturat, i-am facut tratamentul corespunzator.

Tanarul a fost transportat cu ambulanta aici, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Din fericire, spun medicii, acum este in afara pericolului, insa va avea nevoie de consiliere psihologica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial