25 aprilie 2024
Bani europeni pentru modernizarea Şcolii Tudor Vladimirescu din Târgovişte

Bani europeni pentru modernizarea Şcolii Tudor Vladimirescu din Târgovişte

Webp.net-resizeimage“Finantare europeana si pentru proiectul cu titlul “IMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE PRIN EXTINDEREA, REABILITAREA, MODERNIZAREA SI ECHIPAREA SCOLII GIMNAZIALE „TUDOR VLADIMIRESCU” DIN TARGOVISTE, JUD. DAMBOVITA”!

Alaturi de lucrarile substantiale de modernizare si extindere care se deruleaza la scolile “Mihai Viteazul” si “Matei Basarab”, iata ca si Scoala Gimnaziala “Tudor Vladimirescu” va face obiectul unei ample investitii.
Astfel, in cadrul unui proiect in valoare totala de 22.487.266, 06 lei (inclusiv TVA), se doreste realizarea urmatoarelor interventii:
REABILITAREA INTEGRALA A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Inlocuire tamplarie; Refacerea instalatiei electrice; Inlocuirea retelei de apa si dotarea cu hidranti; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Instalarea unui sistem de supraveghere video; Instalarea unui sistem de comunicare audio;).
REABILITAREA SALII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent in vederea amenajarii unei sali de gimnastica; Anvelopare; Inlocuire tamplarie;)
SALA DE FESTIVITATI SI CORP ADMINISTRATIV (in prelungirea cladirii scolii, separat printr-un rost de dilatatie, se va construi un imobil format din doua corpuri dreptunghiulare – corpul salii de festivitati, avand 610 locuri si corpul administrativ);
AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapa de nisip; teren de badminton.
Unitatea de invatamant va beneficia si de mobilier, dotari de laborator, dotari cabinet stomatologic, dotari sala de mese, dotari sala de sport, dotari cabinete scolare, dotari sala de festivitati.
Lucrarile sunt finantate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”, iar durata de executie este de cel mult 24 de luni.
Licitatia de executie va fi lansata in cel mult 45 de zile!”, a anuntat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial