10 mai 2024

Băleni – A scăpat maşina de sub control! Avea o alcoolemie de speriat!

www.mariusbuga.ro_images_etilotestInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, cercetate de polițiști

În ziua de 16 iunie a.c., pe DJ 711, pe raza comunei Băleni, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a reieşit că un conducător auto de 40 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Băleni-Sârbi, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o alcoolemie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 43 de ani, din Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gheboieni, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Totodată, un bărbat din Mătăsaru este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins în trafic în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial