19 aprilie 2024
Babel F.A.S.T. – Direcția 5, Trooper, Basska și Chrom Dioxid s-au dezlănțuit pe scenă într-o atmosferă primitoare și veselă

Babel F.A.S.T. – Direcția 5, Trooper, Basska și Chrom Dioxid s-au dezlănțuit pe scenă într-o atmosferă primitoare și veselă

babeelCOMUNICAT DE PRESĂ

Ne apropiem de finalul celei de-a VI-a ediție a BABEL F.A.S.T. A șaptea zi din festival ne-a adus la ora 18:00 în Sala Mare un spectacol al maestrului Gigi Căciuleanu, un artist extrem de valoros, care a adus un omagiu dadaismului prin L’om Dada, alături de Lari Giorgescu. Spectacolul a avut premiera anul acesta la Teatrul Național I.L. Caragiale București și atât publicul târgoviștean, cât și invitații din străinătate care mai sunt prezenți, au apreciat acest spectacol de teatru-dans realizat cu ocazia celebrării a 120 de ani de la nașterea celui care a făcut să se nască dadaismul: Tristan Tzara.

Pentru cei care voia să se bucure de aer curat într-o după-amiază de vineri, a fost concertul de la ora 18:30 din Platoul Prefecturii. Direcția 5, Trooper, Basska și Chrom Dioxid s-au dezlănțuit pe scenă într-o atmosferă primitoare și veselă.

De la ora 20:00 la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, a avut loc spectacol Love, cu excepționalul actor de origine macedoneană, Petar Miloshevski. One man show-ul a ținut publicul cu sufletul la gură timp de mai mult de o oră, fiind capabil de o flexibilitate corporală și emoțională care a impresionat publicul ce a avut ocazia să vadă această reprezentație de excepție.

La ora 22:00 pe Platoul Prefecturii a fost din nou fascinanta trupă Drum & Fire cu numărul său care se merită a fi revăzut oricând, în timp ce la aceiași oră avea loc ultima proiecție de film din acest an, Short Highlights, o compilație a celor mai bune filme de scurt-metraj suedeze dintre anii 2010-2015.

Vă așteptăm în continuare la BABEL! Penultima zi de festival o putem revedea pe Lise Klitten cu reprezentația Para-dice Return, precum și ultimele 3 spectacole invitate, venite din Algeria, Georgia și România, iar în 12 iunie, vă invităm la ultimul spectacol din BABEL, Othello, în regia lui Suren Shaverdyan.

Programul festivalului îl puteți găsi pe www.babelfest.ro sau pe www.tonybulandra.ro, iar rezervări de bilete se pot face la telefon 0245.210.046. (Programul casei de bilete este zilnc între orele 09:00 – 19:00).

 

Echipa BABEL F.A.S.T. 2016

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial