2 mai 2024
”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

61868816Mii de membri si simpatizanti ai PSD au participat la un miting organizat de PSD Dambovita in centrul orasului Targoviste.

Potrivit organizatorilor, la eveniment ar fi participat 12.000 de oameni.

In timp ce isi strigau sustinerea pentru guvernul Grindeanu, au avut loc si mai multe incidente bizare.

Mai multe persoane au venit cu un banner de sustinere pentru UNPR, partid care s-a desfiintat intre timp, iar un primar PSD si-a facut colegii “dobitoci”.

Constantin Stroe, primarul din comuna Sotanga, le-a spus participantilor la mitingul PSD de la Targoviste ca i-au cerut colegii primari sa vorbeasca clar si cu dictie, precum actrita care a vorbit inaintea sa, el raspunzandu-le: ”Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Mitingul PSD de la Targoviste a fost inceput cu discursurile sustinute de catre presedintele organizatiei din Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb si senatorul Titus Corlatean. Cei trei au fost urmati de actrita de la Teatrul Bulandra Camelia Varga.

”Am sa invit un primar care conduce de cinci mandate destinele unei localitati. La alegerile de anul trecut a luat 92% din voturile oamenilor din sotanga este vicepresedinte al PSD Dambovita si presedintele Ligii primarilor PSD – Cristi Stroe”, a anuntat Tutuianu dupa incheierea discursului actritei.

Primarul din Sotanga a relatat participantilor ca ceilalti primari l-au instruit cum sa se adreseze publicului. ”Colegii mei primari din spate mi-au facut instructajul: «Sa vorbesti tare si cu dictie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, si-a inceput Stroe discursul sustinut la Targoviste.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial