23 aprilie 2024
AZI, la Târgovişte – educaţie pentru un mediu sănătos

AZI, la Târgovişte – educaţie pentru un mediu sănătos

Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște și Fundația Județeană de Tineret Dâmbovița promovează în continuare educația tinerilor pentru un mediu sănătos și dezvoltare durabilă. În acest sens, cele două instituții vor desfășura sâmbătă, 17 martie 2012, începând cu ora 10.00, la Casa Tineretului (Clubul Studenților) din Târgoviște, ultima întâlnire din cadrul proiectului internațional Pământul mâine. Tinerii vorbesc.

După ce au înţeles conceptul de dezvoltare durabilă şi importanţa ei, participanţii au transpus în lucrări sub diferite forme ideea lor despre subiect. Fiecare a creat în felul său: a pictat, a realizat machete sau postere din colaje. Acestea au fost realizate în cadrul atelierelor de lucru organizate anterior.

Sâmbătă aceste lucrări vor fi expuse, pentru a fi admirate de un număr cât mai mare de persoane. Totodată, participanţii îşi vor prezenta lucrările, pentru a fi siguri că mesajul lor este recepţionat corect de public. O parte dintre ele vor fi trimise la Summit – ul Pământului, care va avea loc în luna mai 2012 la Rio de Janeiro.

Echipa de proiect mulţumeşte atât tinerilor care s-au implicat în activitate, cât şi partenerilor pentru sprijin şi colaborare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial